Proizvodi

close
Adresa: Internacionalnih Brigada 51 Beograd Telefon: +381 11/386-0134 --- 069/41-51-890 --- 069/ 41-51- 892       
sort proizvodi

Profil kompanije

Profil kompanije

Euro SITEKS s.r.o. je moderna i dinamična kompanija izgrađena na tradiciji, iskustvu i stručnoj specijalizaciji svojih domaćih i stranih partnera i zainteresovanih strana. Zahvaljujući takvim resursima, Kompanija zapošljava stručnjake koji predstavljaju vrh u svojoj sferi. Kompanija posluje na tržištu već dvadeset godina i postala je najveći češki dobavljač industrijskih sita. Takođe intenzivno radi na tehničkoj tkaninii, perforiranim limovima, žičanim transportnim trakama i filterima.

Euro SITEKS s.r.o. uspostavila je snažnu poziciju na češkom i evropskom tržištu zahvaljujući visokom kvalitetu svojih proizvoda i konsultantskim uslugama. Trenutno su zastupljeni prodajni predstavnici i ogranci kompanije u Slovačkoj, Litvaniji, Rusiji, Estoniji, Letoniji, Poljskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Bosni, Srbiji, Belorusiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Ukrajini, Moldaviji, a sada iu Kazahstanu.

Glavni cilj Euro SITEKS s.r.o. je pružanje konsultantskih usluga i podrške svim svojim klijentima u najvećoj mogućoj meri. Ova aktivnost se uglavnom usmerena  na rudarstvu, proizvodnji građevinskog materijala, građevinskoj industriji i arhitekturi, u prehrambenoj industriji, u staklarstvu, reciklaži, mašinstvu i metalurgiji.

Euro SITEKS s.r.o. nastoji da dokumentuje sve korporativne procese koji utiču na kvalitet proizvoda i usluga i tako je kompanija postala nosilac certifikata sistema kvaliteta prema CSN EN ISO 9002 u 2001. godini, izdatog od strane Češkog mornaričkog i industrijskog registra u Pragu. Sertifikovani sistem osiguranja kvaliteta odnosi se na isporuke svih proizvoda i na konsultantske usluge. Godine 2002. certifikacija je proširena na CSN EN ISO 9001: 2001.

Euro SITEKS s.r.o. ne predstavlja samo tradiciju i snažnu poziciju na češkom i evropskom tržištu; iznad svega, to je garancija kvaliteta, pouzdanosti i kredibiliteta. Euro SITEKS s.r.o. je spreman da zadovolji najrazličitije individualne zahteve svojih kupaca.

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam