Proizvodi

close
Adresa: Internacionalnih Brigada 51 Beograd Telefon: +381 11/386-0134 --- 069/41-51-890 --- 069/ 41-51- 892       
sort proizvodi

Istorija kompanije

Istorija kompanije

Kompanija Euro SITEKS s.r.o., ranije Sitos Trading, osnovana je 1994. godine od strane proizvođača ekrana SITOS IS Hermanice, Hutter & Schrantz IS Beč i Ludvig Krieger Draht und Kunststofferzeugnisse GmbH Karlsruhe. Cilj osnivača bio je stvaranje profesionalne konsultantske i trgovačke kompanije koja će svoja sita prodavati isključivo na istočno-evropskim tržištima. Sitos Trading je uspješno napredovao i ubrzo stekao vodeće učešće na češkim i slovačkim tržištima industrijskih sita.

Asortiman je dalje razvijen na osnovu opsežnog marketinga i iskustva stranih partnera. Zatim su dodti mrežice, tehnička tkanina, filteri, perforirani limovi, žičane i plastične transportne trake. Većina proizvoda dolazi iz Euro SITEKS s.r.o. osnivačka i partnerska domaća proizvodnja. Tamo gdje zahtjevi tržišta premašuju proizvodne mogućnosti kompanije, Euro SITEKS s.r.o. sarađuje sa renomiranim evropskim proizvođačima, kao što je ROLF KORNER GmbH. Kompanija je 1997. godine počela da gradi mrežu ekskluzivnih prodajnih predstavništava i ogranaka u istočnoj Evropi. Proizvodi i usluge kompanije sada se prodaju u šesnaest zemalja. Njihov položaj na nekoliko tih tržišta je dominantan zahvaljujući njihovom visokom kvalitetu. Brz razvoj asortimana i rast prodajne mreže uticali su i na samu trgovinu Sitosom. Prvo, kompanija je promenila ime u Euro SITEKS s.r.o. u vezi sa uvođenjem sopstvene proizvodnje i širenjem aktivnosti u istočnoj Evropi. Originalni tim od tri obučena prodavca sada se sastoji od četrdeset stručnjaka koji predstavljaju vrh u svojoj sferi. Tada je kompanija dobila i CSN EN ISO 9001: 2001 sertifikat.

Mart 2002 predstavlja temeljnu prekretnicu u istoriji Euro SITEKS sro: kompaniji se pridružuju HEIN, LEHMANN GmbH, grupa proizvođača, mamut u oblasti proizvodnje industrijskih ekrana i transportnih traka koji upotpunjuju sadašnju češku proizvodnju Kapacitet Kompanije, uspostavljanje servisnog i proizvodnog portfolija koji nema paralelu u Istočnoj Evropi, kako po kvalitetu tako i po količini. Poslednje, ali ne i najmanje važno, septembar 2003. godine je takođe bila jedna od prekretnica kompanije kada je završen prvi dio novog komercijalno-logističkog centra. Euro SITEKS s.r.o. 2009. godine ušao je kao najveći češki proizvođač industrijskih sita. Završetkom drugog i trećeg dijela korporativnog prostora uspostavljen je komercijalni i uredski kompleks spreman da ugosti naše respektabilne kupce. Pored toga, otvorena je i nova trgovačka kompanija koja nudi kompletan asortiman proizvoda na površini od preko 600 m2. Naše ćerke firme pod oznakom Euro SITEKS s.r.o.® posluju već u osam istočnoevropskih zemalja. U 2013, Euro SITEKS s.r.o. uspela je da nastavi razvoj Kompanije pre globalne ekonomske krize 2008. godine i dalje učvrsti svoju poziciju u istočnoj Evropi. Zahvaljujući povećanju proizvodnih kapaciteta, Kompanija je imala prve isporuke u Aziju i Severnu Afriku.

Zbog svoje stabilnosti i na češkom tržištu i na tržištu istočne Evrope, kompanija Euro SITEKS s.r.o. je stekla ekskluzivna prava da predstavlja ostale grupe proizvoda grupe Stafag, odnosno Steinhaus, Lucotec, Multotec i DOH, počevši od 1. 1. 2019.   

STEINHAUSE

Korporativna politika kontrolisanog, samofinansirajućeg rasta ostvarenog dosledno tokom 90 godina istorije kompanije osigurava Steinhaus GmbH danas ne samo zdravu ekonomsku osnovu, već i prilično impresivnu prisutnost širom svijeta. Steinhaus je deo STAFAG grupe sa preko 50 kompanija i 3.000 zaposlenih radnika širom sveta. Porodica Steinhaus i dalje je većinski vlasnik ovog preduzeća. STEINHAUS-ov program isporuke sastoji se, osim od sita panela izrađenih od sintetičkih ili čeličnih, žičanih sita i filter medija od čelika, sintetičkih i tekstilnih vlakana. Sa svojim pod-kompanijama Lucotec i DOH su takođe proizvođači sistema zračnih opruga i transportnih traka od žičane mreže. 

LUCOTEC

 Nakon prvih air-spring-projekata od 2010. godine, Lucotec GmbH je osnovan u aprilu 2014. U ovoj fazi, STAFAG član Steinhaus je napravio prve investicije u ovu start-up-kompaniju. Danas je Steinhaus većinski akcionar Lucotec-a i patenata sa Air Springs, sa ciljem da se razvije sistem vazdušnih opruga na svetskom tržištu. Lucotec je fokusiran na rešavanje problema sa vibracijama naših kupaca, posebno ponovnim sastavljanjem mašina za sečenje od konvencionalnih čeličnih ili gumenih opruga do sistema Lucotec. Air Springs je pouzdana i optimalna alternativa, što znači skoro potpuno smanjenje vibracija u okruženju, optimizovan rezultat skrininga i smanjenje troškova održavanja i energije.

MULTOTEC 

Za 45 godina, Multotec je pomogao najvećim rudarskim kućama na svetu da efikasnije, efektivnije i pouzdanije procesuiraju minerale. Uz podršku priznatih industrijskih lidera u metalurgiji i procesnoj tehnici, naša oprema za preradu minerala koristi se za optimizaciju povrata i smanjenje troškova vlasništva u postrojenjima za preradu minerala u gotovo 70 zemalja na šest kontinenata. Sedište kompanije Multotec je u Južnoj Africi, sa registrovanim kompanijama i proizvodnim pogonima širom Afrike, Evrope, Azije, Australije i Severne i Južne Amerike, što nas približava našim klijentima.

DOH

Kompanija sa više od stotinu godina istorije. Dobavljač visoko specijalizovanih transportnih traka, čije se transportne trake koriste kada se ne mogu koristiti gumeni, tekstilni i plastični pojasevi, a standardna rešenja nisu dostupna. Uski fokus specijalizovan i iskusan proizvođač transportnih traka od žičane mreže za individualne i izuzetno izdržljive proizvode u različitim oblastima primene. 

Bilo bi nam zadovoljstvo da našim dragim klijentima ponudimo neke od naših brojnih proizvoda i usluga. Radujemo se Vašem dolasku, bilo u vašoj kancelariji ili u našim prostorijama.

Hvala vam što ste posetili naš sajt.

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam